Aaaaargghhhh!!! piraten uitspraak?

pirate mom

Ik denk van niet. Er zijn van die stereotype uitspraken, stopwoorden, quotes enz. die volgens oudheden en mythes ergens van afstammen. Met de meeste ben ik het eens. Behalve met de uitspraak; Aaaaarggghhhhh! Waarom? Omdat ik denk dat moeders deze hebben uitgevonden en dit niet standaard piraten taal is. Piraten hebben dit overgenomen omdat zij zagen hoe angstaanjagend moeders eruit zagen die hun kind links en rechts om de oren wilden slaan, maar uit alle macht probeerden dit niet te doen.

Ik houd heel erg veel van mijn kinderen, ben over beschermend en heb ze het liefst dichtbij. Zij zijn grappig, gevat, lief en houden onvoorwaardelijk van je. Maar er zijn momenten dat je ze,( zoals het stereotype Aaaarrrggghhhhuitspraak) achter het behang wilt plakken. laten wij over deze uitspraak eens goed nadenken. Als je al het idee hebt dat je kinderen zodanig vervelend zijn, denk je dat behang gaat helpen?! Papier?! Maar goed, ik denk dat niemand hardop wil zeggen dat zij haar kind het liefst een paar flinke klappen geeft op zijn tijd. Vandaar dus Aaaaaarggghhhhh! Eerst gaan je tanden op elkaar. Dan gaat je onderkaak naar voren, je lippen veranderen in gedroogde pruimen en dan Aaaaaarggghhhhh!

Ik heb bewondering voor die moeders die in alle rust hun boodschappen doen terwijl hun kind een titelsong aan gejengel afspelen. Kind; waarom mag ik geen snoehoeeep! Ik heb nog geen koehoekieeee gehad! Waarom mag ik geen plakje woooooorst?! Ik mag helemaal niehiiieeeets!  Mama; lalalalala. Waaaaaat?!HEY LALA, smack PO!  Hoe krijgen zij het voor mekaar?! Of: kind ligt krijsend op de grond en mama loopt op haar dooie akkertje naar de kassa zonder het kind een blik waardig te gunnen. Wacht ze tot zij thuis zijn? And then she beats the kid up? That aint me. Ik ben die moeder die met op elkaar geknepen lippen sist dat ze beter op kunnen houden met die nonsens anders zwaait er wat. Maar ja, je wilt niet in het wilde weg gaan roeien, dussssssss…..het onderste gedeelte van je gezicht begint met zijn ritueel en eindigt met de ontladende uitspraak; Aaaaaarggghhhhhh!

Moraal van dit verhaal is dus, moms are  scarier then pirates. pirates stole our word. So instead of plastering your room with pirate posters, stickers and logo’s…start wallpapering your room with pictures of mom. She eats pirates for breakfast!

Aaaaaarggghhhhhh!

 

2 Comments on Aaaaargghhhh!!! piraten uitspraak?

  1. Hee piraten mama wel ooglapje op he vandaag x

Geef een reactie