Aloe vera gel van Forever living products: What it does for me

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met Aloe Vera, was ik vrijwel direct gefascineerd van deze plant. Er brak namelijk een blad af. Mijn eerste aloe plantreactie was oh oh, mom is gonna sucker punch me. Ik pakte het blad om het weg te moffelen en voelde de structuur. Het blad was heel dik en er kwam vocht uit. Mijn moeder had altijd heel veel planten in huis. We maakten hier wel eens grapjes over. Dat Tarzan zich wel heel erg thuis zou voelen bij ons thuis. De Aloe Vera was anders dan alle planten die wij hadden. De dikke, geleiachtige structuur was doorzichtig en er zaten allemaal streepjes in. Het eerste wat er in mijn hoofd opkwam was het woord “voedzaam”. Ik had wel vaker van dat soort ingevingen, zonder daar echt aandacht aan te besteden. Mijn stiefmoeder is iemand die houd van natuur, kruiden, cultuur en bewustwording. Jaren later, hoor ik haar vertellen over deze plant. Haar balkonnetje staat er vol mee. Een aantal jaar geleden vertelde zij mij dat deze plant toe gepast kan worden op veel manieren en waar zij het zelf voor gebruikt. Onder andere voor verwondingen. I have always believed that this plant was more than just a plant in a pot on our windowsill. So let me tell you about Aloe Vera from Forever living products and what it does for me.

aloe Vera is very nutriciousDrie weken geleden ben ik begonnen met het C9 programma. Het is een negendaags detox programma waarbij je de eerste dagen drie keer per dag Aloe Vera gel drinkt. Was het lekker? Nee! Ik moet zelfs zeggen dat ik na de eerste slok twijfelde of ik de negen dagen wel vol kon houden. Maar gemengd met een beetje sinaasappelsap was het goed te drinken en ik begon de eerste veranderingen te merken in mijn lichaam. Met name mijn maag en darmen hadden hier profijt van. Normaal gesproken had ik een heel opgeblazen gevoel en maag, dit was na 2 dagen helemaal weg. De resultaten die ik heb behaald na de 9 dagen waren meer dan opmerkzaam. Zodanig, dat ik weer een Aloe Vera gel can heb besteld.

Naar aanleiding van het jarenlang in weven van mijn haar, heb ik last van afgebroken en dunne haargrenzen. Mijn haar begon aan die grenzen weer redelijk te groeien doordat ik mijn haar beter ging verzorgen. Na twee maal ontkleuren en blonderen, brak het weer af en was ik weer terug bij start. Na de C9 program zag ik dat het weer begon te groeien. Ik kan dus weer een voordeel aan de lijst van Aloe Vera voordelen toevoegen.

Aloe Vera staat erom bekend dat het de darmen zuivert. En als ik iets heb geleerd in de laatste paar jaar is dat de gezondheid van binnenuit komt. Zijn je darmen niet happy, dan kan dit gevolgen hebben voor de rest van het lichaam. De Aloe Vera gel zorgt ervoor dat mijn darmen schoon blijven, waardoor de voedingsstoffen en vitaminen beter worden opgenomen. Dit voel je. Want je voelt je energieker en daardoor gemotiveerder om gezonder te leven. Let us not ignore what nature has to offer. Je zult bij gebruik merken dat je meer energie hebt, geen last van obstipatie en dat je beter zult slapen als je jouw levenstijl aanpast. Ik geef mijn kinderen de Aloe Vera gel in een beetje vruchtensap en ondervindt hier geen problemen.

Natuurlijk zie je pas na langer gebruik alle voordelen die het heeft voor jouw lichaam. Maar feit blijft wel dat de aloe Vera gel van Forever living products een hoog Aloe Vera gehalte heeft, waardoor je al na een aantal dagen merkt dat het een verandering aanbrengt in je lichaam.

Sincely,

Geef een reactie