Clean 9 detox programma

forever living produst by chantal Ronde Clean 9 detox programma

Dag 1

Maandag 25 mei, 2e pinksterdag. De dag begint vrij hectisch. Vandaag begin ik met het Clean 9 detox programma. Ten eerste kom ik veel te laat mijn bed uit en moet de tijd extra goed in de gaten houden. Ontbijten word brunchen. En mijn brunch bestaat uit 2 glazen water, 2x softgel tabletten en een Therm tablet. And last but not least, 120 ml aloe vera gel. Ik had al begrepen dat het niet s’werelds meest lekkere drankje was. Ik dacht iets in de trant van.. ik weet eigenlijk niet wat ik dacht. Maar wat was dat Niet lekker! Op dat moment dacht ik al dat ik het niet zou trekken. Ik heb het maar gemengd met een beetje sinaasappelsap en dat was te doen.

In mijn programma boekje heb ik opgezocht wat ik vervolgens moest doen. Dertig minuten een lichte workout of oefeningen doen. Oke. Twee apps met oefeningen op mijn telefoon doorgeworsteld en dat was het voor die ochtend. Ik ben best trots op mezelf.
Het programma boekje is een uitkomst. Hierin kan ik precies zien wat ik moet eten, drinken en doen. Alles wat je achter de rug hebt teken je af en je houd bij wat je vorderingen zijn.

Om 12 uur begint mijn maag te rammelen en zie… ik mag een snack. Woohoo! Snack bestaat uit een zakje met vezels, op te lossen in een glas water. Woohoo duurt precies 10 minuten. Ik neem nog een glas water. Ik moet er 8 op een dag. Ook deze kan ik weer af tekenen. Oke, en nu? Nou daar ging ik. Wassen, bedden afhalen, schoonmaken en delegeren. Niet omdat ik zoveel energie had, maar omdat ik alleen maar aan eten kon denken.

Tegen 2 uur ga ik lunchen en man, wat ben ik daar aan toe. lunch bestaat uit, 2x softgel tabletten 120 ml overheerlijke Aloe Vera gel, 1 therm tablet en Woohoo een shake. Deze was echt lekker en smaakte ook echt naar chocola. Eerlijk is eerlijk ik was een beetje verzadigd. I can do this!Aloe_Gel yellow can
Tegen het avondeten is mijn humeur wel enigzins beneden peil. Vooral omdat de lieverds in ons gezin, de hele dag door lekkere trek stillen. Wederom slik ik de tabletten die gereduceerd zijn tot 2. En drink… je raad het al, de overheerlijke juice.
Im cranky! Het is rond 11 uur en duik mijn bed maar eens in. Voordat ik dat doe, streep ik wel even alles aan in mijn programma boekje. En ja, Ik drink mijn laatste non Woohoo drankje.Helemaal onderin de pagina:
Dag 1 zit erop! Nog 8 dagen te gaan.

 

Geef een reactie